Rita varje dag: veckoplanering

Kom igång med att rita varje dag. Ladda ner materialet och få stöd i att bygga upp en kreativ rutin och skapa en vana att dagligen koppla av genom att rita. Mallen hjälper dig att på förhand komma på och planera vad du vill/ska rita under följande vecka. Med hjälp av mallen hjälper du din kreativitet på traven, eftersom du sänker tröskeln för att komma igång. Och det bästa av allt: När du ritar 7 bilder i 12 veckor, får du i slutändan ett bildbibliotek med 84 symbolbilder som du själv har ritat! kan du tänka dig det?

Tips: Se gärna till att alltid välja samma plats och ungefär samma tid och ha ditt ritmaterial nära till hands.

Beskrivning av materialet som du får:

En veckoplanering i A4-storlek, 12 blad (veckoplanering för 3 månader) plus 1 blad med 20 exempel på teman att rita. Totalt 13 blad.

Pris: 0 kr

Kärlek: mall med 15 symbolbilder

Visa kärlek med egenritade bilder. Jag har ritat och samlat ihop 15 enkla bilder som passar perfekt inte bara på Alla-hjärtans-dag, utan även t.ex. i samband med en stundande bröllopsdag eller födelsedag. Eller när som helst som en utsmyckning i din dagbok eller kalender.

Beskrivning av materialet som du får:

En pdf-fil med två förlagor i A4-storlek. Förlaga 1 är med svarta konturer att rita av eller färglägga. Förlaga 2 är med ljusgrå konturer att använda som stöd för att öva på att rita formerna.

Pris: 0 kr